Адвокат Димінського заперечує, що його викликали на допит

3003 0
Адвокат бізнесмена Микола Лисий стверджує, що повісток на допит 23 та 25 серпня його клієнт не отримував.
фото: УНІАН

фото: УНІАН

Петро Димінський не отримував повісток на допит 23 та 25 серпня, як стверджував раніше член колегії МВС Антон Геращенко. Про це пише адвокат бізнесмена на своїй сторінці в мережі Facebook.

Натомість він стверджує, що Димінського слідчі допитали раніше: «Допит Петра Димінського слідчим відбувся у неділю, 20 серпня, про що свідчить відповідний протокол, підписаний в тому числі і підзахисним».

Читайте також: Димінський погодився на судово-медичну експертизу

Микола Лисий говорить, що Петро Димінський відлетів до Женеви з бізнес-візитом. Там він пройшов медичне обстеження в лікаря Дімітроса Самараса, який засвідчив, що бізнесмен не має «слідів переломів, вивихів суглобів, синців, подряпин чи інших тілесних ушкоджень».

Читайте також: З‘явилося відео з місця ДТП, в якому загинула Наталія Тріла

Разом з тим адвокат зауважує, що на сьогодні не продемонстровано громадськості жодного відео чи доказу, що за кермом автомобіля, який потрапив у аварію, був саме його підзахисний.

«Натомість з метою маніпуляції громадською думкою демонтрується відео, Петро Димінський перебуває за кермом іншого автомобіля тієї ж марки, що підтверджує факт його відсутності в автомобілі, що потрапив у ДТП», – пише Микола Лисий.

Нагадаємо, 18 серпня на трасі Львів  Краковець сталася смертельна ДТП за участі автомобіля, що належить бізнесменові Петру Димінському. Унаслідок зіткнення загинула 31-річна жінка. Її брат стверджує, що Димінський знаходився за кермом і потім переcів у іншу машину. За цим фактом відкрито кримінальне провадження.

21 серпня бізнесмену було вручено повістку на допит 23 серпня. Слідство встановило, що за кермом авто, яке потрапило в аварію, був не 43-річний охоронець Димінського, як про це повідомлялося раніше. 22 серпня стало відомо, що Петро Димінський відлетів до Швейцарії. Наступного дня член колегії МВС Антон Геращенко повідомив, що на допит бізнесмен не з'явився.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!