Аеропорт «Львів» передумали передавати у концесію

2909 0
Торік частину аеропорту «Львів» імені Данила Галицького планували передати у концесію на умовах державно-приватного партнерства
фото: lwo.aero

фото: lwo.aero

У Міністерстві інфраструктури передумали передавати Львівський аеропорт у концесію, про це Тvoemisto.tv повідомили у відомстві відповівши на інформаційний запит.

«Міністерство інфраструктури України повідомляє, що наразі питання передачі в концесію майна ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького» не розглядається», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на початку цього року Міністерство інфраструктури України заявило, що до кінця лютого 2020 року виставить на концесію перші регіональні аеропорти, зокрема львівський. Про те, щоб передати державний аеропорт у Львові в концесію, говорять вже не один рік. Взимку йшлось про передачу в концесію на умовах державно-приватного партнерства не усього комплексу аеропорту, а лише його частин: старого терміналу, готелю, вантажного терміналу та ремонтного ангару.

Тоді Кабмін оприлюднив інвестиційний атлас для потенційних інвесторів, у якому наведений перелік об’єктів, що пропонуються бізнесу, та їхні характеристики. У Атласі йшлось і про міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького. 

Вікторія Савіцька


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!