Політична реклама

Аеропорт імені Данила Галицького готовий на 82% (ФОТО)

1544 2
Будівництво першої черги нового терміналу МА «Львів» поступово добігає кінця. Зараз у процесі спорудження аеровокзалу залучено понад 600 робітників, які працюють цілодобово, а також функціонує 73 одиниці техніки. Про це Інформаційному центру «Україна-2012» повідомили в Нацагентстві Євро-2012 (Укрєвроінфрапроект).

«Окрім внутрішньо-оздоблювальних робіт, які займають найбільше часу, фахівці влаштовують комплекс технічних засобів терміналу», - розповів керівник проекту з будівництва даного об’єкту ДП «Західінфрапроект» Віктор Метелиця.

Нагадаємо, що цей комплекс робіт передбачає влаштування систем авіаційної безпеки, система відеоспостереження, мультимедійні, телевізійні та інформаційні системи.

Загалом наразі готовність нового аеровокзалу становить 82%. По завершенню влаштування необхідних технічних систем, спеціалісти будуть здійснювати пусконалагоджувальні роботи, - повідомляє "Щоденний Львів".

2 Лютого, 2012 15:07
споглядач Красива будівля ще не означає якісний сервіс. Побачимо. Але вже те, що у нас є новий аеропорт - приємно
19 Грудня, 2011 13:37
львів'янин Ура! Нарешті буде не соромно перед друзями з-за кордону за аеропорт у Львові.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!