Політична реклама

Аеропорт "Львів" переходить на новий графік рейсів

4005 0
Починаючи з 00.00 годин 29 березня 2014 року Міжнародний аеропорт «Львів» переходить на весняно-літній розклад виконання рейсів, згідно якого маршрутна мережа польотів зі Львова буде розширена до 31 напрямку.

Зокрема, буде налагоджено пряме авіасполучення з Іспанією (Валенсія, Жирона), Ізраїлем (Тель-Авів), Грузією (Кутаїсі), Італією (Рим, Неаполь), Тунісом (Енфіда) та відновлено рейс на північ Росії (Сургут).

Про це "Твоє місто" повідомили в Міжнародоному аеропорті "Львів".

До 14 авіакомпаній, які виконували рейси з Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького у сезоні осінньо-зимової навігації, приєднаються ще дві нові авіакомпанії – «Ellinair» та «Atlasjet Україна». Авіакомпанія «Ellinair», яка є партнером туроператора «Музенідіс Тревел», здійснюватиме чартерні рейси на регулярній основі до курортів Греції – Салонік та Керкіри. «Atlasjet Україна» за попередньою інформацією виконуватиме низку рейсів у країни Європи та внутрішні рейси в межах України (мережа польотів на разі узгоджується).

Авіакомпанія «Візз-Ейр Україна», яка матиме свою базу у львівському аеропорту, з кінця квітня розпочне виконувати шість нових рейсів до Риму, Неаполя, Валенсії, Жирони), Тель-Авіву і Кутаїсі. Збільшено також частоту польотів до Варшави компанією «ЛОТ Польські авіалінії».

Для пасажирів цікавими будуть «курортні» напрямки зі Львова до Іракліону та Родосу (Греція), Даламану і Анталії (Туреччина), Хургади (Єгипет), Тівату (Чорногорія), Спліту (Хорватія), Бургасу (Болгарія) та новий напрям - Енфіда (Туніс).

Планується, що у другому кварталі 2014 року (квітень-червень) з Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького буде виконано близько 3 тисячі рейсів 16 авіакомпаніями, а послугами летовища скористаються понад 200 тисяч пасажирів.

З новим розкладом рейсів на сезон ВЕСНА-ЛІТО 2014 можна ознайомитись на сайті аеропорту: http://lwo.aero/uk/schedule. Розклад рейсів попередній, можливі зміни.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!