Агресор перекидає чергові терористичні групи, аби ліквідувати владу в Україні

2497 0
Усі попередні спроби закінчились провалом та ліквідацією терористів.
фото: SERGEI SUPINSKY/AFP/GETTY IMAGES

фото: SERGEI SUPINSKY/AFP/GETTY IMAGES

В Україну почали прибувати чергові групи бойовиків, пов’язаних з наближеним до Путіна російським пропагандистом та власником ПВК «Ліга» (Вагнер), Євгеном Пригожиним. Основне завдання злочинців – ліквідація вищого військово-політичного керівництва України. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Путін особисто віддав наказ на проведення чергових атак одній з небагатьох довірених осіб. Усі попередні спроби закінчились провалом та ліквідацією терористів. Ключові «мішені» найманців, зокрема: Володимир Зеленський, Андрій Єрмак, Денис Шмигаль.

Читайте також: «Сядь зі мною, поговори, чого ти боїшся?», – Зеленський до Путіна

Російські окупанти, не досягши поставлених задач в ході повномасштабної агресії проти України, продовжують спроби дестабілізації роботи української влади, деморалізації суспільства, розкоординації руху опору та гальмування міжнародної взаємодії України. Організація замахів на перших осіб нашої держави є частиною стратегії окупантів.

У ГУР зазначають, що українській армії, спецслужбам та правоохоронним органам добре відомі плани кремля. Ворогу готові дати відсіч як на фронті, так і в тилу. Жодні терористичні атаки не матимуть успіху.

Нагадаємо, що в середовищі російської бізнесово-політичної «еліти» формується група впливових осіб опозиційних до президента Володимира Путіна. Їхня мета – якнайшвидше його відсторонення від влади і відновлення економічних зв’язків із Заходом, зруйнованих через війну в Україні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!