На правах реклами

AHUB відкриває афішу. Де у Львові можна послухати лекції неординарних людей

1252 0
Найближчі дві Youtube-події, які відбудуться у квітні для всіх бажаючих.

Креативний простір AHUB, що відкрив свою першу локацію у Львові, на площі Ринок, став унікальним місцем сили для бізнесу. За словами творців проєкту Альфа-Банку Україна, це не просто актуальний коворкінг зі своїми фішками, а й простір для розвитку бізнесу та особистості через неординарні заходи, офлайн чи онлайн. Зокрема, у межах AHUB AFISHA відбуваються стріми лекцій, обговорення, дискусії та інші корисні заходи. Будуть вони і офлайн, коли карантинні обмеження залишаться позаду.

Повідомляють, що AHUB AFISHA має серйозні плани на майбутнє. Найближчі дві Youtube-події, які відбудуться у квітні для всіх охочих:

«Мистецтво з Inverium: «Вів’єн Вествуд: натхненна бути собою» з фешн-критиком Зоєю Звіняцківською. За словами організаторів, говоритимуть про не зовсім звичну як для фінансової установи тему – про моду.

«Хоча насправді це більше про те, як змінювати світ довкола, залишаючись собою. Як це робила свого часу кращий дизайнер Британії Вів’єн Вествуд», – зазначили організатори.

Саме вона створила скандальну футболку з зображенням Єлизавети II, губи якої проткнуті шпилькою, і все це в супроводі провокаційної пісні гурту Sex Pistols – «God Save the Queen». Королева лише через 15 років оцінила її скандальну витівку і нагородила Вів’єн Вествуд Орденом Британської імперії за внесок у розвиток моди. 

Про те, чому можна повчитись у Вествуд, розповість запрошений спікер Зоя Звіняцківська – історик моди, fashion-критик, журналістка, культурологиня, спікерка лекцій Інтелектуальної платформи INVERIUM.

Онлайн-лекція відбудеться 7 квітня, о 19:00. Щоб приєднатися, потрібно перейти за посиланням на Youtube у зазначений час ефіру. Глядачі зможуть не лише чути спікера, а й ставити свої питання. 

YouTube-шоу: «33 пекельних питання або бліц-історії людей, які змінюють реальність».

Ще одна новація від AHUB AFISHA – прем’єра YouTube-шоу, де у прямому ефірі будуть обговорювати глибокі теми з героями, які надихають змінюватися і змінювати країну.

Гостем першого випуску стане Олександр Борняков, заступник міністра цифрової трансформації України з питань розвитку IТ, який займається проєктом Дія City. Кожне третє запитання до нього буде від глядачів. Також на гостей події чекає сюрприз від спікера.

Онлайн-лекція відбудеться 14 квітня, о 19:00. Подивитися ефір можна буде за цим посиланням

YouTube-шоу виходитиме щомісяця. Стежити за цікавими темами можна тут.

Організатори проєкту повідомляють, що попередні події, ефіри яких уже закінчилися, також можна вільно прослухати. Зокрема, тут доступна лекція Віктора Комаренка, співзасновника нейротехнологічної компаніїї Beehiveor. Він розповідає про нейрофізіологію впевненості та ділиться цікавими думками про те, як можна використовувати власну невпевненість для розвитку, і бути обережними з культивацією самовпевненості, яку нам нав'язує сучасна культура.

Ще одна корисна подія з програмами розвитку особистості AHUB AFISHA – практичне заняття з тренування пам’яті та способів запам'ятовування, які дійсно працюють. Послухати коуча у вільному доступі можна тут.

Творці проєкту запевняють, що наступні події будуть ще цікавішими, стежити за анонсами можна на AHUB AFISHA.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!