AIESEC запрошує львів’ян на безкоштовний квест

2368 0
Міжнародна молодіжна організація AIESEC у Львові, у межах глобальних цілей сталого розвитку, що були ухвалені ООН з метою збереження планети до 2030 року, організовує для львів’ян безкоштовний квест. У такий спосіб мешканці матимуть змогу долучитись до глобальної акції. Про це інформують у прес-службі міськради.
фото: cablook.com

фото: cablook.com

Квест передбачає змагання між командами у проходженні усіх локацій по місту до кінцевої мети. На кожній станції учасники виконуватимуть різноманітні завдання, пов’язані з Глобальними цілями сталого розвитку.

Організатори квесту обіцяють винагороду переможцям у вигляді сертифікатів на безкоштовну 6-ти тижневу участь у мовній школі «Language School» з іноземними стажерами з різних куточків світу, а також солодкі призи від партнерів.

Квест відбудеться у суботу, 4 червня. Зустріч учасників об 11:00 біля Оперного театру. Переможців очікує приємна винагорода. Участь у квесті є безкоштовною. Реєстрація за посиланням.

Довідка. Глобальні цілі сталого розвитку були ухвалені ООН для того, щоб вирішити найгостріші проблеми людства  та зберегти нашу планету до 2030 року. Робити свій невеликий внесок у досягнення цих цілей стає трендом у сучасному світі.

AIESEC – міжнародна молодіжна організація, діяльність якої спрямована на розвиток лідерського потенціалу у молоді через міжнародні стажування. Організація об'єднує 126 країн світу, де кожна частина процесів керована студентами та нещодавніми випускниками, які зацікавлені у світових проблемах, розвитку лідерства та культурному розумінні.

 

ТЕГИ: квест, AIESEC

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!