Авіаперевізники збільшать кількість рейсів зі Львова до Відня та Тель-Авіва

1801 0
Austrian Airlines і МАУ з червня цього року виконуватимуть по чотири та три рейси на тиждень до Австрії та Ізраїлю відповідно.
http://ua.112.ua

http://ua.112.ua

Austrian Airlines з 2 червня цього року збільшує до чотирьох рейсів на тиждень польоти на маршруті Львів-Відень, повідомляє avianews.com. З цього ж дня Міжнародні авіалінії України виконуватимуть по три рейси на маршруті Львів-Тель-Авів.

Читайте також: Зі Львова запустять сім нових авіарейсів

Австрійський авіаперевізник виконуватиме нічні рейси у понеділок, середу, четвер на п’ятницю. Виліт з Відня заплановано на 23:15, а виліт зі Львова о 5:20 у вівторок, четвер, п’ятницю та суботу.

Міжнародні авіалінії України літатимуть між Львовом та столицею Ізраїлю тричі на тиждень. Зі Львова літак вирушатиме в 15:45 в середу, суботу і неділю. А з Тель-Авіва в 11.15 вуті ж дні. Нині МАУ виконує рейси в середу та неділю.

Вартість квитків до Відня нині становить від 320 доларів, а до Тель-Авіва – від 3,7 тис. гривень за економ клас.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!