Акробати з Львівщини ввійшли до п‘ятірки найкращих на всесвітніх змаганнях

1200 0
До п’ятірки найкращих у віковій групі 12-19 років серед змішаних пар увійшли 17-річний Богдан Іваник і 14-річна Анастасія Семенович.
фото: FIG WORLD CUP 2021 SOFIA (BUL)

фото: FIG WORLD CUP 2021 SOFIA (BUL)

У Швейцарії цього тижня завершились Всесвітні змагання зі спортивної акробатики. У складі національної збірної виступали й представники Львівщини. До п’ятірки найкращих у віковій групі 12-19 років серед змішаних пар увійшли 17-річний Богдан Іваник і 14-річна Анастасія Семенович.

Як повідомляє управління молоді і спорту Львівської ОДА, спортивну акробатику обидвоє опановують у Дрогобицькій дитячо-юнацькій спортивній школі. Тренують спорстменів Оксана Жгута, Жанна Жгута, Тетяна Вагіла та Сергій Дмитрієв.

Читайте також: Спортсмени з Львівщини вибороли понад 10 медалей на Кубку України з бойових мистецтв

Четвертими у цій віковій категорії серед чоловічих груп стали й інші вихованці дрогобицької школи акробатики Андрій Чепелюк, Тарас Орищак, Назар-Михайло Стеців та Ростислав Стеців.

Нагадаємо, нещодавно команда акробатів Львівщини потрапила у трійку найкращих на національному чемпіонаті.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!