Актора Олеся Федорченка перевели в хірургічне відділення

4643 0
Загрози життю актора Олеся Федорченка немає.
Фото: Олесь Федорченко / Фейсбук

Фото: Олесь Федорченко / Фейсбук

У понеділок, 23 липня, актора театру ім. Марії Заньковецької Олеся Федорченка з реанімації перевели у хірургічне відділення. Як повідомляє Zaxid.net з посиланням на головного лікаря 8-ї міської клінічної лікарні Василя Обаранця, у стаціонарі лікарні він пробуде ще, як мінімум, два тижні, а далі буде період реабілітації.

«Нині пацієнта переводять з реанімації в хірургічне відділення. Через множинні комбіновані травми його стан важкий, але з позитивною динамікою. Загрози життю нема, пацієнт при свідомості. У стаціонарі лікарні він пробуде ще, як мінімум, два тижні. Йому потрібна ще одна операція, а далі буде період реабілітації. Скільки він триватиме, сказати важко», – сказав Василь Обаранець.

Читайте також: Як стати донором крові. 10 порад

Нагадаємо, водій мотоцикла, актор львівського Театру імені Марії Заньковецької Олесь Федорченко 15 липня потрапив у ДТП на трасі Львів-Мукачево. У результаті цього він отримав важку політравму та травматичну ампутацію ноги. Згодом було оголошено про пошук донорів крові для проведення складної операції. Кров для Олеся Федорченка здало майже 30 осіб.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!