Актори театру Лесі Українки доглядатимуть за японськими вишнями на Городоцькій

3030 0
Актори Львівського драматичного театру імені Лесі Українки (вул. Городоцька, 36) допомагатимуть з доглядом за деревами, які активісти висадили в нижній частині вул. Городоцької. Зокрема, планують регулярно поливати дерева – хоча б раз на тиждень.
Фото Олександра Шутюка

Фото Олександра Шутюка

Про це tvoemisto.tv розповіла представниця театру, ініціаторка догляду за деревами Ольга Мухіна.

З її слів, оголошення про те, що потрібна допомога в поливанні дерев, побачили у Facebook, і одразу пішли поливати. «Після репетиції ми взяли відра, набрали в театрі воду і пішли поливати. На одне дерево йде близько відра води, адже зараз дуже спекотно», – каже Ольга Мухіна. Тому поливати дерева актори будуть регулярно.

Окрім того, разом із ініціатором озеленення Городоцької Олександром Шутюком театрали планують і далі висаджувати дерева.

«Хочемо озеленити територію біля входу в театр та у театральному дворику. Сьогодні Олександр приходив до нас, робив заміри. Увечері цей проект розглянуть на раді Urban Cafe», – сказала Ольга Мухіна. Якщо й навіть ініціатива Urban Cafe не підтримає цей задум, актори озеленюватимуть свою територію самостійно. Для цього будуть збирати кошти, і вже тоді назвуть дату висадження дерев.

Усі охочі допомогти акторам можуть звертатись за номерами телефону: (063) 997-45-20 – Ольга Мухіна; (063) 198-68-64 – Оксана Данчук.

Фото з Facebook театру


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!