«Акценти Твого міста». Як війна змінила українців

1256 0
Медіа-хаб «Твоє місто» проводить відеопроект talk-формату, де обговорюють важливі суспільні питання всеукраїнської ваги.

У четвер, 30 червня, у щотижневому 30-хвилинному ток-шоу «Акценти Твого міста» з його постійним ведучим Андрієм Сайчуком у студії Tvoemisto.tv дискутуватимуть про те, як війна змінила українців і чи змінилися наші цінності за чотири місяці повномасштабного вторгнення.

Гостем програми буде директор соціологічної групи «Рейтинг» Олексій Антипович. У ток-шоу розглянуть те, як змінилася політична ідентичність громадян України, наскільки відрізняються політичні орієнтації українців на Півночі, Півдні, Заході і Сході та який відсоток громадян досі ставиться критично до Заходу. Також обговорюватимуть проблему міграції і зміну цінностей українців з початку російської агресії.

Читайте також: Нам треба заново створити нову версію нашої країни. Павло Шеремета про реформи

Крім того, у програмі подискутують про те, Україна інтегрується у Західний світ чи все ж повертається туди, а також що означає для нас перемога і вступ до ЄС.

Зазначимо, що «Акценти Твого Міста» виходять щочетверга о 20.00 наживо у студії Tvoemisto.tv. Програму можна переглядати на сторінці медіа-хабу у Facebook та на каналі у YouTube. До розмови запрошуємо і нашу аудиторію. Долучитись можна, залишивши коментар чи приватне повідомлення у Facebook або в коментарях на YouTube-каналі.

Нагадаємо, що у попередній програмі «Акценти Твого міста» дискутували про те, чи стане війна поштовхом для модернізації України і як повернути додому українців, які через війну виїхали за кордон.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!