Акція «Стежками митрополита Андрея Шептицького». Як долучитися

2125 0
У середу, 6 травня, з 14:00 до 17:00 в другій частині Митрополичих садів Святоюрської гори пройде акція, приурочена до святкування року митрополита Андрея Шептицького.
фото: www.foundation-la.com.ua

фото: www.foundation-la.com.ua

Про це повідомили у Фундації Духовного Відродження.

Метою акції є розкриття перед молоддю актуальності життя, діяльності митрополита та його послань на сьогоднішній час.

Львів’ян та гостей міста запрошують відвідати місце, де ступала нога митрополита – собор Св. Юра,  Митрополичі сади, та передати свої емоції за допомогою малюнка.

Проведення пленеру проходитиме для вихованців художніх студій (гуртків) загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів управління освіти ЛМР; учнів художніх відділів (шкіл мистецтв) спеціалізованих позашкільних навчальних закладів управління культури ЛМР; вихованців гуртків УДЮМКів та інших громадських організацій.

Під час проведення пленеру під відкритим небом виступатимуть творчі колективи. Всі матимуть можливість поспілкуватися та обмінятися думками про постать Андрея Шептицького.

Також кожен матиме змогу скласти добровільну пожертву на проект відновлення другої частини Митрополичих садів, який разом з жертводавцями втілює в життя благодійна організація «Фундація Духовного Відродження».

Якщо буде дощ, акцію обіцяють перенести на інший час, про що буде повідомлено заздалегідь.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!