Активісти готують рейд магазинами Львова. Перевірять маркування російських товарів

2508 0
Громадська ініціатива «Економічний бойкот», що діє у Львові, бере невеличкий тайм-аут з акціями. «Ми готуємо рейд по магазинах, але це буде після Дня незалежності», – повідомив в ефірі tvoemisto.tv координатор ініціативи Олег Радик. З його слів, активісті уже після Дня незалежності вирушать у магазини – перевіряти, чи маркують триколорами товари російського виробництва. Однак, наголошує Олег Радик, мета бойкоту – не просто маркувати товари, вироблені в Росії, але взагалі вилучити їх з обігу.

«Маркування – це питання часу: до Дня незалежності хай люди закуплять ці триколори», – пояснив Олег Радик. Він запевняє, що товари з Росії будуть промарковані і це неминучий процес. Тих, хто не маркуватиме – будуть переконувати.

Читайте також: Бойкот російських товарів у Львові: маркування, окремі полиці чи відмова?


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!