Активісти Нацкорпусу знову блокували підприємства Козака на Львівщині

2224 0
Активісти облили стіни фарбою, розклеїли листівки на фасаді та кидали димові шашки і петарди.
Фото: Нацкорпус

Фото: Нацкорпус

Національний Корпус заблокував підприємства Козака і Медведчука на Львівщині, зокрема завод «Керамбуд» у Городку і готельно-відпочинкового комплекс «Наварія Нова» у с. Наварії.

Активісти облили стіни підприємств червоною фарбою, розклеїли інформаційні листівки на фасаді, а також закинули на територію комерційних об’єктів фаєри, димові шашки та петарди.

Це вже третя акція проти комерційної діяльності Тараса Козака та Віктора Медведчука на Львівщині. Нацкорпус вимагає припинити їхню економічну діяльність в Україні та заборонити ОПЗЖ.

Читайте також: Президент ввів санкції проти соратника Медведчука та його канали

Нагадаємо, що 23 лютого у Львові між активістами Haцioнального коpпycу, які провели блокування підприємств родини депутатів від партії «Опозиційна платформа – За Життя» Тараса Козака і Віктора Медведчука, сталися сутички із поліцейськими. Тоді травми отримали четверо поліцейських. Шістьох активістів затримали і доставили у відділ поліції. За скоєне їм загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, що нещодавно Рада національної безпеки та оборони ввела санкції проти народного депутата від «Опозиційної платформи – За життя» та одного з Тараса Козака. Увечері 2 лютого, за кілька годин після накладення санкцій, його телеканали – ZIK, NewsOne та «112 Україна» – вже припинили мовлення. 

Родичі Тараса Козака володіють десятками квартир, будинками та земельними ділянками у Львові, звідки сам Козак родом. Детальніше – читайте за посиланням.

Фото Нацкорпусу

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!