Активісти розробили таблички з графіком руху для львівських маршруток

2873 0
Активісти громадської організації «За якісний транспорт» розробили варіант оформлення графіків руху автобусів, які будуть розміщуватися в салонах автобусів міста.

До обговорення варіанту оформлення львів’ян закликають долучатися у групі Facebook, повідомили у прес-службі ГО «За якісний транспорт».

Розмір табличики буде у межа формату А4, зазначають активісти. Назви зупинок мають відповідати затвердженому ЛМР переліку зупинок громадського транспорту.

Як розповів tvoemisto.tv співзасновник ГО "За якісний транспорт" Олег Довганик, свій варіант оформлення представлять також перевізники. Завтра, 7 серпня, на спільній нараді з активістами, перевізниками та управлінням транспорту ЛМР оберуть остаточний варіант оформлення, який і розмістять у салонах маршруток.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!