Політична реклама

Активісти створили Громадську раду при управлінні юстиції Львівщини

2190 0
При головному управлінні юстиції у Львівській області активісти створили Громадську раду, яка буде здійснювати контроль за діями структурних підрозділів управління.

Головою громадської ради обрали юриста Олексія Дегтяренка (ГО «Громадський актив Львова»), повідомляє Galnet з посиланням на прес-службу РФ «Рабів до раю не пускають».

За словами новообраного голова Громадської ради, затвердили склади комісій, які будуть контролювати окремі підрозділи Головного управління, зокрема, з нагляду за виконавчою службою, нотаріатом, управління з питань банкрутства, судовими експертизами, органами РАГЗ, управлінням надання безкоштовної юридичної допомоги та відділом реєстрації прав власності на нерухоме майно.

Олексій Дегтяренко закликав усіх, хто постраждав, або вважає неправірними дії органів юстиції, надавати факти порушення їх законних інтересів та скарги.

 «Переобрання голови та початок роботи Громадської ради позитивно сприйняло керівництво та працівники управління. Ми налаштовані на ефективну співпрацю з інституціями громадського суспільства. Це буде дієво, бо у Громадській раді зібрані цікаві організація як юридичного, так і неюридичного спрямування», – повідомила начальник відділу державної реєстрації юридичних осіб, легалізації об’єднань громадян та державної реєстрації друкованих засобів масової інформації реєстраційної служби Головного управління юстиції у Львівській області Галина Власова.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!