Активісти влаштували пікет під Львівською митницею. Чого вимагають. Фото

5393 0
Через акцію тимчасово обмежений рух по вулиці Костюшка.
фото Марії Стахів

фото Марії Стахів

У Львові на вулиці Костюшка під будівлею управління Львівської митниці ДФС відбувається пікет активістів. Про це у себе на Facebook повідомив учасник акції Іван Спринський.

Акцію організувала громадська ініціатива «Рух за людські права», координаторами якої є львівські активісти Іван Спринський (ГО «Рабів до раю не пускають») та Олег Наконечний (ГО «АвтоЄвроСила»).

Учасники протесту вимагають оголосити конкурс на посаду керівника Львівської митниці. 3 липня, коли вони вперше проводили таку акцію, вони дали 10 днів на виконання своїх вимог. Станом на сьогодні керівником Львівської митниці ДФС є Левко Прокіпчук.

Читайте також: Для чого потрібна поліція на митних переходах

Зазначимо, що спочатку автомобільна колона учасників акції проїхались від Монументу Слави на вул. Стрийській, через будівлю ЛОДА, на вулицю Костюшка. На час проведення пікету активісти заблокували рух автомобілів по вулиці Костюшка.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!