Активісти заблокували концерт Ірини Білик у Львові. Доповнено

3979 1
Перед входом у Львівську оперу блокувальники розлили свинячу кров.
фото: Львівський портал

фото: Львівський портал

Активісти низки громадських організацій Львова заблокували усі входи до Оперного театру, де о 19.00 мав розпочатись концерт Ірини Білик. Про це повідомляє Львівський портал.

Представники організацій  «Сокіл», «Добровольчого руху ОУН», «Спротив Романа Шухевича», «Дух нації» та інших розлили біля центрального входу в Оперу свинячу кров та кинули в неї дві троянди.

Фото: Львівський портал

Учасники акції скандують «Слава Україні – Героям слава!» та тримають в руках фото Ірини Білик з назвами міст на Донбасі, де проводились бойові дії.  Людей, які намагаються зайти в Оперний театр, активісти не пропускають. Біля Оперного театру також присутні працівники поліції.

Фото: Львівський портал

За словами керівника організації «Сокіл» у Львові Богдана Федуна, активісти блокують концерт, оскільки його організатори не виконали їхніх умов. 

«Вони  знали, що ми будемо блокувати цей концерт. Знали, які вимоги є  у львівських активістів до цього виконавця. І знаючи це все, вони далі продавали квитки. Вони думали, що обійдеться, що когось куплять, домовляться. Вони неодноразово дзвонили нам, намагались переконувати і так далі», – сказав він.

фото: Олег Радик/Facebook

За його словами, активісти блокуватимуть концерт співачки доки вона не вийде до активістів і не заявить, що Росія – це агресор.

Доповнено

Як повідомляє кореспондент Tvoemisto.tv, Ірина Білик перед камерою визнала Росію державою-агресором, після чого входи у Львівську оперу були розблоковані.

Громадський активіст Олег Радик на своїй сторінці у Facebook також повідомив, що співачка визнала Росію державою-агресором, тож її концерт відбудеться.

«Ірина Білик таки визнала Росію агресором. Буде пєть», – написав він.
 

Нагадаємо, нещодавно активісти заявляли, що збираються блокувати концерт Ірини Білик через її виступ в Криму, продюсер співачки сказав в коментарі Tvoemisto.tv, що вона не планує скасовувати концерт.


Читайте також:
6 Березня, 2018 21:42
неважно кто такие активисты им все позволено ! Давить людей
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!