Мешканці можуть долучитися до створення Громадської ради при Львівській ОДА

1120 0
Сьогодні, 30-го січня, розпочався прийом заяв кандидатів у ініціативну групу, що сформує новий склад Громадської ради, яка працює в Львівській облдержадміністрації. Долучитися до неї можуть всі охочі, надіславши заявку до 3-го лютого.
Фото: pravda.lutsk.ua

Фото: pravda.lutsk.ua

В ініціативній групі працюватиме 9 осіб: три представника облдержадміністрації, три – чинної Громадської ради та три – з інститутів громадянського суспільства.

Основним завдання ініціативної групи є підготовка установчих зборів Громадської ради та обрання нового складу. Новий склад Громадської ради при ЛОДА мають сформувати до 14 квітня 2017 року.

Усіх охочих закликають подавати заявки у департамент внутрішньої та інформаційної політики облдержадміністрації за адресою м. Львів, вул. Винниченка 18, 403 каб. або на електронну пошту: [email protected].

Читайте також: 7 кроків до реальних змін. Ініціативна група львів’ян закликала владу навести в місті лад зі сміттям

До заяви необхідно додати інформацію про діяльність громадської організації та біографію представника.

Термін подачі заяв з 30 січня до 3 лютого. Контактна особа - Станіслав Безушко, начальник відділу комунікацій з громадськістю департаменту внутрішньої та інформаційної політики облдержадміністрації, тел. 0672612058, 2-999-106.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!