Активних інстаграмерів запрошують на безкоштовні екскурсії львівськими музеями

2316 0
Із нагоди Міжнародного дня музеїв, активних користувачів соціальної мережі Instagram запрошують безкоштовно відвідати три найбільші музеї Львова.
фото: aop.com.ua

фото: aop.com.ua

Із нагоди Міжнародного дня музеїв, який відзначають 18 травня, львів’ян, а також гостей міста запрошують долучитись до акції «#ВідкритийМузей». Метою ініціативи є залучити якомога більшу кількість людей відвідувати львівські музеї. Також організатори намагаються популяризувати такі культурні установи серед молоді.

Основна ідея проведення подібних заходів – показати відомі місця з незвичного ракурсу та дозволити мільйонній спільноті Instagram «зазирнути» у легендарні театри і музеї, відчути через фотографії атмосферу цих приголомшливих місць.

Учасники акції, які виграють безкоштовну екскурсію зможуть відвідати три музеї міста Лева:

Національний музей – одна з найвизначніших в Україні скарбниць українського мистецтва, заснована самим митрополитом Шептицьким;
Львівський історичний музей – другий за розмірами історичний музей України;
Музей етнографії та художньог промислу – унікальна та визнана сучасна академічна установа, аналогів якого в Україні не існує;

Як взяти участь в акції?
Участь у акції безкоштовна. Для того, щоб взяти участь у акції необхідно заповнити анкету за посиланням до 16 травня включно.  Також необхідно мати відкритий та активний акаунт у Instagram.  Детальну інформацію щодо умов участі організатор акції надішлють відібраним учасникам. Загалом їх кількість буде становити 30-50 осіб.

Довідка. Рух Empty зародився у Нью-Йорку за ініціативою інстаграмера Дейва Кругмана (@ dave.krugman), який запросив кілька Instagram-користувачів на закриту зустріч в Метрополітен-музей Нью-Йорка в неробочі години, коли в музеї нікого не було. Після заходу його учасники викладали в Instagram фотографії з хештегом #emptymet. Проект #emptymet виявився настільки успішним, що зараз рух поширюється по всьому світу, і багато компаній з радістю відкривають свої двері для Instagram-фотографів. У проекті вже взяли участь The Metropolitan Museum of Art, Державний музей мистецтв в Копенгагені і Royal Opera House в Лондоні та багато інших.

Підготувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!