На правах реклами

Де у Львові можна зробити повний аналіз води? Оновлено

31115 2
У Львові в аквапарку «Пляж» вже понад рік функціонує перша приватна сертифікована хімічна лабораторія «АКВАлаб». Ви можете прийти туди зі зразком, наприклад, питної води та перевірити її якість.
фото: aqualab.com.ua, aqualviv.com.ua

фото: aqualab.com.ua, aqualviv.com.ua

Для цього потрібно заповнити анкету в лабораторії і фахівці віддадуть воду на аналіз.

Фахівці хімічної лабораторії «АКВАлаб» роблять комплексний аналіз води з басейнів, аналіз води зі свердловин, питної води з центрального водопроводу, а також перевіряють воду після фільтрації.

Щоб зробити повноцінний аналіз, потрібно не менше 1,5 л води. Воду можете принести в пластиковій або скляній пляшці тільки з-під столової води. Вода повинна зберігатися не довше 12-ти годин.

 

Аналіз проводять у висококваліфікованій хімічній лабораторії, досліджуючи воду на 18 показників, таких як залишковий активний хлор у воді, визначення кількості гідрокарбонатів тощо.

Результати аналізу можна отримати упродовж 24-48 годин у зручному для вас форматі. Можна отримати у адміністратора (там де Ви залишали воду) або на e-mail та поштою.

Ви можете отримати консультацію про те, як очистити Вашу воду та як покращити її якість.

Захистіть себе і свою родину від негативного впливу навколишнього середовища. Адже знати, яку воду п’єш, – це перший крок до міцного здоров’я.

Адреса: м. Львів, вул. Княгині Ольги 114.
Контакти: +38 (032) 263-60-55.

Години роботи:

Пн.–Пт. 10.00 – 17.00 год.

Сб.–Нд. – вихідні.

 


Читайте також:
3 Листопада, 2017 11:36
Михайло Аналіз води з водопроводу на предмет чи ця вода може використовуватись як питна без додаткової очистки це послуга платна? Якщо платна, то яка ціна алалізу?
24 Листопада, 2015 15:29
Роман Підкажіть ціну аналізу..дякую
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!