Албанія скасувала всі обмеження для іноземних туристів

1596 0
Іноземних туристів лише закликали триматися в аеропорту на відстані принаймні 1,5 метра один від одного, щоб запобігти поширенню хвороби.
Фото: Freepik.com

Фото: Freepik.com

Албанський уряд скасував усі коронавірусні обмеження для іноземних туристів, які відвідують країну. Для відвідування країни не потрібен ПЛР-тест на коронавірус, тест на антитіла, паспорт вакцинації або будь-який інший документ, що стосується пандемії. Також скасували 14-денну вимогу щодо карантину після в'їзду.

Як повідомляє «Європейська правда» із посиланням на Euractiv, іноземних туристів лише закликали триматися в аеропорту на відстані принаймні 1,5 метра один від одного, щоб запобігти поширенню хвороби.

Читайте також: Як українцям підготуватися до поїздок закордон в умовах епідемії. Роз’яснення МЗС

Літні оздоровчі центри, розгорнуті в 29 місцях по всій країні, також пропонуватимуть швидкі тести на Covid-19 вже наступного тижня. Загалом 29 центрів тестування по всій країні також запропонують швидкі тести на коронавірус, починаючи з наступного тижня.

За останній місяць в Албанії різко знизилась кількість нових інфекцій та смертей від коронавірусу. По всій країні залишаються активними менше 300 випадків, а смертей не реєструється вже кілька днів поспіль. Приблизно третина населення отримала принаймні одну дозу вакцини від Covid-19.

Нагадаємо, що нещодавно уряд Греції дозволив в’їзд мандрівникам із третіх країн з туристичною метою, в тому числі для громадян України. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!