Алеї одного з парків Львова розпишуть віршами

2327 0
До ХХІ Міжнародного книжкового «Форуму видавців» алеї в Парку культури розпишуть улюбленими віршами львів'ян. Усі охочі можуть запропонувати вірш на сторінках Парку культури та Форуму видавців у соцмережах, з яких буде складено список для голосування.

«На наших сторінках у соцмережах також можна буде обрати та проголосувати за найкращий поетичний твір», – йдеться в повідомленні прес-служба Форуму видавців.

В адміністрації Парку культури розповіли, що в такий спосіб вони вирішили «долучитися до однієї з найважливіших культурних подій нашого міста та й всієї країни – до Форуму видавців. Але прагнули зробити це у цікавий та оригінальний спосіб. Так з’явилась ідея наповнити парк улюбленими віршами львів’ян, щоб, прогулюючись алеєю, вони могли насолоджуватись поезією та роздумувати над її змістом».

Розписувати парк віршами будуть художники-активісти, зокрема ті, які пишуть вірші на фасадах будинків у Львові. «Без вагань долучаємось до такого цікавого проекту, адже вже маємо досвід написання віршів на будівлях міста. Хочеться, щоб воно ще більше наповнилось гарною поезію, яка надихатиме львів’ян», – зауважила активіст проекту Олена Семеген.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!