Alfa Jazz Fest у Львові відкрив американський Gordon Goodwin’s Big Phat Band

1558 0
Alfa Jazz Fest цього року триватиме до 28 червня.
Фото: weekendofjazz.org

Фото: weekendofjazz.org

Alfa Jazz Fest відкрився сьогодні виступом американського біг-бенду Гордона Гудвіна. Оркестр відіграв понад годинний концерт  з власних творів та джазових стандартів, а закінчив виступ своєю інтерпретацією "Щедрика" під бурхливі оплески вдячної публіки.

Цьогоріч зал заповнений, з віп-персон фестиваль відвідали  переважно вершки львівського ділового, підприємницького та культурного світу. Про це повідомляє кореспондент Tvoemisto.tv.

На концерт прийшла дружина львівського мера Катерина Кіт-Садова. Спочатку вона була сама, а пізніше до неї приєднався син. Вона дуже бурхливо реагувала на розповіді ведучого Олексія Когана з приводу організації і роботи фестивалю.

Читайте також: Alfa Jazz Fest-2017 у Львові. Програма

Також фестиваль відвідали музичний продюсер Володимир Бебешко, засновники холдингу емоцій "Фест!" Андрій Худо і Юрій Назарук, відомий бізнесмен Всеволод Білас, власник компанії "Львівхолод" Богдан Козак, Мар'яна Савка з "Видавництва Старого Лева", модельєр Оксана Караванська з чоловіком, владика Борис Гудзяк та екс-голова Національної поліції Хатія Деканоїдзе, яка розповіла журналістам, що часто приїжджає в Україну після відставки.

Пізніше гурт віп-персон очолив лідер "Океану Ельзи" Святослав Вакарчук, який у перерві між концертами знимкувався з фанатами.

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!