Alfa Jazz Fest запрошує музикантів на свято вуличної музики у Львові

2057 0
Уперше в рамках Alfa Jazz Fest відбудеться свято вуличної музики - Street Music by Alfa Jazz. 27 та 28 червня Львові у найбільш відвідуваних місцях Львова будуть розміщені майданчики для виступів вуличних музикантів, серед яких глядачі оберуть найкращих.
фото: visitlviv.net

фото: visitlviv.net

Організатори фестивалю оголошують набір музикантів, бажаючих проявити свої таланти і позмагатися за спеціальний приз від Alfa Jazz Fest. Взяти участь можуть як групи, так і соло-виконавці з усієї країни. Для участі необхідно заповнити заявку на сайті фестивалю до 17 червня 2015 року, надавши посилання на відео-запис виступу.

Кожному учаснику Street Music by Alfa Jazz (групі або соло-виконавцю) буде присвоєно короткий номер для смс-голосування. Володар найбільшої кількості голосів отримає спеціальний приз від Alfa Jazz Fest.

Детальна інформація – на сайті фестивалю та в соціальних мережах.

Із додатковими питаннями звертайтеся до куратора Street Music by Alfa Jazz, Катерини - [email protected]


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!