На правах реклами

У Львові шукають ІТ-спеціалістів для банківського сектору

1460 0
Пропонується гнучкий графік та можливість працювати віддалено.
Фото: 24 канал

Фото: 24 канал

«Альфа-Банк Україна» оголосив про набір 200 креативних спеціалістів у сфері IT, які мають за рік реалізувати 50 нових цифрових продуктів для мільйонів клієнтів банку.

У банку зазначають, Львів відомий сильною ІТ-компетенцією, тому тільки протягом останнього тижня до команди приєдналось чотири ІТ-спеціалісти з нашого міста, які будуть працювати віддалено для київського офісу.

Зокрема, «Альфа-Банк Україна» запрошує до співпраці у Sparta проєктних менеджерів, JAVA-розробників, системних аналітиків та інших спеціалістів сфери.

Sparta – це IT-компанія в середині банку, зі своєю унікальною структурою, демократичним підходом та перспективами. «Фішка» у тому, що ІТ-спеціалісти будуть розробляти продукти не для людей, що живуть за тисячі кілометрів, а для українців – друзів, родичів і сусідів.

«Ми ставимо амбітні цілі, і щоб їх досягти, нам потрібна сильна і креативна команда, яка вірить, що їй усе під силу. Це будуть справжні спартанці, які не здаються і не бояться труднощів», – наголошують в «Альфа-Банк Україна».

У Sparta також хочуть зруйнувати стереотип, що працювати в банку – нудно й одноманітно. Тому пропонують гнучкий графік та можливість працювати віддалено. Раз на рік можна взяти участь у конкурсі «Кращий працівник», переможці якого в якості винагороди можуть поїхати у закордонну подорож. У минулі роки команда найкращих літала в Стамбул, Афіни та Тбілісі.

Команда не тільки створюватиме нові продукти, що зробить банк сучасним, а й займуться вдосконаленням мобільного додатку. А також відцифрують внутрішні процеси компанії.

«Хочемо, щоб Sparta була новою сторінкою не лише в історії «Альфа-Банк Україна», але і в цифровій, фінансовій історії України. Хочемо, щоб цей проєкт був прикладом для багатьох країн світу», – наголошують у банку.

«Альфа-Банк Україна» – шостий за розміром активів банк в Україні. Прибуток банку в 2019 році склав 1,6 млрд грн. Загальні активи «Альфа-Банку Україна» становили 71,6 мільярди гривень. Роздрібна мережа обслуговування включає в себе близько 250 відділень та 700 банкоматів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!