На правах реклами

Альфа-Банк в Україні запустив цифровий банк з відеочатом та медіа всередині

1412 0
Тут можна міняти все: назви рахунків, дизайн ярликів, створювати папки з платежами, вибирати тему, фон робочого столу і навіть стиль спілкування.
Photo by Brooke Cagle on Unsplash

Photo by Brooke Cagle on Unsplash

Альфа-Банк Україна сьогодні, 26 листопада, презентував новий цифровий банк – Sense SuperApp.

У кожної людини цифровий банк може виглядати по-різному. Робочий стіл – це нова сутність додатку, тож цифровий банк можна редагувати за бажанням. Можна міняти все: назви рахунків, дизайн ярликів і їхнє розташування, створювати папки з популярними платежами, вибирати тему, фон робочого столу і звуки та навіть стиль спілкування. У Sense їх три, від дружнього до офіційно-ділового. Також цифровий банк знає три мови.

Цифровий банк особливий тим, що можна віддалено відкрити рахунок за 10 хвилин через відеочат. Альфа-Банк першим в Україні запустив повноцінну відеоідентифікацію, за допомогою якої можна стати клієнтом банку і відкрити картковий рахунок через відеочат.

Після оформлення цифрова картка активується у Sense і відразу готова до використання, клієнт стає ідентифікованим і може повноцінно користуватися всіма послугами банку.

Важливо, що у Sense об'єднали цифровий банкінг для фізичних осіб та ФОП-клієнтів. Тож тепер клієнти-підприємці можуть управляти своїми особистими і бізнес-рахунками в одному додатку. З кожним оновленням функцій більшатиме.

Цифровий банк також має технологію drag'n'drop – «Тягни-Кидай», коли на робочому столі всі ярлики можуть взаємодіяти між собою, майже як іконки додатків у смартфоні. Щоб це зробити, потрібно просто перетягнути одну іконку на іншу. Так в Sense проводяться найпопулярніші операції:

  • рахунок у гривні + рахунок у доларах = обмін валют,
  • рахунок + шаблон = оплата або переказ за шаблоном,
  • Cash'U CLUB + рахунок = повернення кешбека реальними грошима на рахунок.

Також цифровий банк пропонує об'єднану історію операцій, шаблонів: за датою, сумою, категорією, карткою. Тут можна створити шаблон, повторити платіж або сформувати квитанцію. Можна отримати виписку з будь-якого рахунку: карткового, кредитного, депозитного. А можна сформувати виписку і зберегти на смартфон або відправити на E-mail.

Sense Now є банківською стрічкою новин, з якою не буде нудно. Тут з’являються нові статті на тему фінансів, мобільних технологій, подорожей і лайфстайлу.

«Sense SuperApp – це не тільки про цифровий банк, і не тільки для фізосіб. Перший крок – це об'єднання профілю фізособи і ФОП. Попереду ще три великі проекти, а вже в грудневому релізі додатку стануть доступні для клієнтів – фізичних осіб: digital-картка для існуючих клієнтів, а також для підприємців – збереження реквізитів податкової після оплати, швидкі перекази по drag'n'drop між своїми рахунками ФОП і фізособи», – повідомляють розробники.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!