Політична реклама

Алкоголь допомагає схуднути

2464 0
Дослідники виявили, що вживання спиртного у невеликих дозах є корисним, на відміну від надмірного вживання алкоголю.

Наприклад, помірне вживання спиртних напоїв допомагає схудненню. Так, вчені виявили, що жінки, які випивають склянку або два червоного вина в день, на 30 відсотків менше схильні до повноти, ніж непитущі, -  пише "ТСН"

Тобто, алкоголь стимулює спалювання калорій. Цікаво, що малі дози алкоголю роблять людей розумнішими.

Приміром, вчені з університету Іллінойсу виявили, що люди, які випивали близько 1 літри пива, на 40 % більше відповідали правильно на важкі запитання. Також хміль у пиві містять речовину під назвою гумулон, який захищає пневмонії. А ще алкоголь у червоному вині захищає шкіру від сонячних променів.

Як відомо, алкоголь в помірних кількостях сприяє довголіттю. За даними дослідження, проведеного в Гарвардській медичній школі, у любителів вина спостерігається більш низький рівень смертності, ніж у любителів пива або лікеру і нижчий, ніж у людей, які узагалі не вживають алкоголь. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!