На правах реклами

Альтернатива зубним протезам – доступно та зручно. Як це працює

15458 5
Стоматологічна клініка RIKOTA у Львові запровадила безвідсоткову оплату частинами на імплантацію при повній відсутності зубів за методикою «Все на 4». Розмір щомісячного платежу – 2 967 грн.

Сьогодні у близько 10% жителів Європи віком до 50 років не має хоча б одного зуба. А серед людей, старших за 50 років, ця частка складає 15-20%. В Україні статистика вкрай невтішна: у 70-80% українців до 50 років немає хоча б одного зуба, а після 50 років – у 90 %. Причому у близько 30-35 % людей цього віку можемо говорити про повну відсутність зубів. Повна відсутність зубів – не просто косметична, а серйозна медична проблема. У низці випадків відсутність зубів передбачає отримання хворим статусу особи з інвалідністю.

Знімний протез чи зубна імплантація. За і проти

Чимало людей, які стикнулись з цією проблемою, й досі думають, що знімний протез – єдиний вихід з ситуації. Проте сьогодні стоматологи всього світу відмовляються від такого методу лікування, адже він не вирішує до кінця ні естетичних, ні функціональних, ні психологічних проблем. Людина зі знімним протезом відчуває невпевненість та психологічний дискомфорт. Та й сам процес пережовування їжі та догляду за протезом не є таким, як із своїми, природніми зубами. Носіння протезів може призвести до зменшення кісткової тканини та травмування слизової ротової порожнини. Альтернативою знімним протезам є зубна імплантація.

Незнімні протези на імплантах виглядають максимально природно, не потребують зняття, а вживання їжі та догляд за ротовою порожниною з ними такі ж самі, як й за власними зубами.

Для вирішення проблеми відсутності зубів оптимальною фінансово і з точки зору часу є методика «Все на 4». За цією методикою не потрібно встановлювали велику кількість імплантів, достатньо лише чотирьох. А закріпити тимчасовий протез на імплантах можна одразу у день операції.

Доступність програм імплантації. Світовий досвід

Попри високу ефективність методики імплантації «Все на 4», в Україні вона не настільки поширена через її вартість. Проте у країнах Європи, зокрема Великобританії, Німеччині, Швеції, існують механізми кредитування громадян для відновлення їхньої жувальної спроможності. В Україні така ж програма почала діяти у стоматологічній клініці RIKOTA.

Скільки це коштує?

З 10 вересня по 1 листопада у стоматологічній клініці RIKOTA діє спеціальна програма – зубне протезування на імплантах за методикою «Все на 4» (4 імпланти, 4 абатменти, незнімний протез із 12 коронок), яке можна оплатити у безвідотсоткову розстрочку лише за 2967 грн у місяць. Термін розстрочки – 2 роки, перший внесок складає 29 тис. грн. Клініка RIKOTA у Львові є офіційним партнером швейцарської компанії Straumann, яка дає пожиттєву гарантію на імпланти. Вона одна з перших в Україні почала застосовувати цифрові технології у стоматології.

Детальну інформацію про розстрочку імплантації «Все на 4» можна отримати за телефонами +380931703099, +380931703999 або на сайті клініки www.rikota.com.ua


Читайте також:
12 Грудня, 2019 13:47
Назад Рекламна інтеграція:)
в багатьох клініках аналогічні імпланти вже коштують менше, так як конкуренція росте.
І не потрібно платити ще після смерті
31 Жовтня, 2018 18:02
Сергей Вечные зубы!---даже когда помрет-будет продолжать жевать...
28 Вересня, 2018 01:57
Глеб за 100 000грв. четыре прикрученых протеза??
16 Вересня, 2018 20:11
Тоня Не каждый себе это позволит. Дороговато.
16 Вересня, 2018 14:31
сирожа только не в украине
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!