Політична реклама

Amazon випустить конкурента iPhone?

1782 0
Один з найбільших інтернет-ритейлерів у світі, американська компанія Amazon, займається розробкою смартфона на ОС Android, який складе конкуренцію iPhone, пише Bloomberg, посилаючись на людей знайомих з ситуацією.

За інформацією Bloomberg, китайська компанія Foxconn International Holdings, яка виробляє продукцію для компанії Apple, працює над створенням першого смартфона для компанії Amazon. У свою чергу американська компанія прагне придбати низку патентів на бездротові технології, які дозволять захиститися від звинувачень в порушенні інтелектуальної власності. Зокрема, компанія Amazon всерйоз розглядала можливість покупки ряду патентів на бездротові технології у компанії InterDigital, проте її випередила Intel і купила пакет патентів в червні цього року за $ 375 млн.

Після виходу успішних планшетних комп'ютерів Kindle і Kindle Fire, компанія серйозно задумалася про випуск смартфона, який допоможе їй розширити портфель недорогих пристроїв, збільшити продажі цифрового контента та відвоювати свою частку на насиченому світовому ринку смартфонів, вважають експерти. Дата виходу нового пристрою невідома.

Нагадаємо, Amazon є одним з можливих претендентів на купвілю BlackBerry.

Джерело: vkurse.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!