Amazon запустив власний відеосервіс

1526 0
Американська компанія Amazon запустила власний відеосервіс Video Direct, що є аналогом YouTube. Він дозволить користувачам розміщувати відео на свій канал і заробляти на цьому гроші
фото: publika.md

фото: publika.md

Як пише Bloomberg, Amazon вже пропонує фільми та телевізійні програми через Інтернет. У цьому сегменті вона конкурує з Netflix Inc.

Новий продукт дозволить Amazon залучати споживачів шляхом монетизації їх контенту.

Виробники відео зможуть заробити на ньому декількома способами. По-перше, продати або здати в оренду свої програми на Amazon, або зробити відео доступним для всіх клієнтів Amazon (а не тільки прем’єр-абонентів) в рекламній підтримці формату.

Інший варіант – надання підписки на відео на Amazon Prime.Amazon також буде платити $ 1 мільйон на місяць творцям 100 найпопулярніших програм, переглянутих Prime членів кожен місяць.

Amazon - один з перших інтернет-сервісів, орієнтованих на продаж реальних товарів масового попиту, найбільша у світі за обігом компанія, що продає товари та послуги через Інтернет.

Джерело: espreso.tv

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!