Американський актор у Фейсбуку просить фото України

3910 0
Фото України йому потрібні для нового проекту на сайті HitRECord.
Фото:indiewire.com

Фото:indiewire.com

Американський актор Джозеф Гордон-Левітт, відомий за ролями у фільмах Початок, Сноуден, Темний лицар, попросив у своїх фоловерів на Фейсбук допомогти йому зібрати фотографії України, про це повідомляє видання НВ.

«Привіт, друзі в Україні! Шукаю круті фото України для нового проекту на моєму сайті HitRECord. Знайдіть декілька фотографій, які ви зробили десь в країні, і додайте їх в проект», – написав Гордон-Левітт і додав посилання на сайт.

Своє звернення він проілюстрував знімком, зробленим в Карпатах.

Пост актора зібрав сотні коментарів українців і людей, що живуть в Україні. Люди завантажують фото і під самим постом актора, є фото Львова, зокрема церкви святого Юрія.

На сайті, де Гордон-Левітт закликав постити фото України, опубліковано сотні знімків. Тут можна знайти зображення Києва, Одеси, тунелю кохання в Клевані, Карпат, хатини рибалки в Старому Солотвині, озера Світязь, замку в Підгірцях, Чорного моря, українських храмів.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!