Американський науковець у Львові навчить створювати успішні стартапи

3214 0
У середу, 22 жовтня, в Українському Католицькому Університеті пройде на зустріч з Віктором Корсуном, відомим американським фахівцем з питань інтелектуальної власності, комерціалізації, підприємництва і розвитку бізнесу. Тема зустрічі: «Як створити і розвивати свій стартап? Де знайти фінансування для старту?».
Фото: doba.com

Фото: doba.com

Віктор Корсун говоритиме про таке:

- заснування, розвиток і фінансування стартапів

- як стимулювати наукову та інноваційну діяльність в Україні

- як підвищити престиж української науки в світі

Кількість місць обмежена (25 учасників). Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації. Реєстрація на лекцію.

Місце проведення: вул. Козельницька, 2а, ауд. 212; 18:00-19:00.

Довідка:

Віктор Корсун (Victor Korsun) – американський менеджер наукових досліджень. Українець за походженням. Заступник виконавчого директора Українського науково-технологічного центру, віце-президент дослідного центру «David Sarnoff  Research Centre». Отримав ступінь бакалавра і ступінь магістра з електронної інженерії в університеті Пенсільванії. Отримав ступінь МВА у Drexel University.

У 2003 став координатором-консультантом програми з партнерства наукових центрів Державного департаменту США. З червня 2006 – заступник виконавчого директора Українського науково-технологічного Центру (УНТЦ), де відповідає за партнерські програми, трансфер  технологій та комерціалізацію.

Проводить презентації, бізнес-курси і практикуми з питань прав інтелектуальної власності, комерціалізації, підприємництва і розвитку бізнесу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!