Політична реклама

Американський віолончеліст Фред Лонберг-Хольм виступить у Львові

1474 0
Один із топових музикантів вільної імпровізаційної сцени світу завітає в Україну в рамках програми фестивалю електроакустичної музики Vox Electronica.

Сольний концерт пройде у двох містах України, - інформує Львівський портал.

Львівський концерт відбудеться 6 березня і складатиметься із двох частин – спочатку у галереї Дзиґа, Лонберг-Хольм буде грати соло на віолончелі з електронікою, згодом, уже в арт-клубі Квартира 35, до нього приєднаються для спільної імпровізації львівські музиканти - саксофоніст і кларнетист Юрій Яремчук та барабанщик Ігор Гнидин.

Друга частина концерту в форматі джем-сешну буде відкрита для участі інших музикантів, що бажають доєднатися до тріо.

Поспілкуватися з музикантом можна буде на відкритій зустрічі під назвою «Фрі-джаз ланч» із Фредом Лонберг-Хольмом у Львові в день концерту в арт-просторі Новий Ноїв Ковчег. Крім того, там покажуть документальний фільм-концерт німецького режисера російського походження Павла Бородіна під назвою Concert for Fukushima (Німеччина, Австрія; PanRec, 2012.

Фред Лонберг-Хольм є співавтором більше ніж ста п’ятидесяти альбомів різнопланової «некомерційної» музики, яка представляє певний характерний сплав стильових напрямів. Організатори припускають, що львівський концерт буде ближе до фрі-джазу, київский – до сучасної академічної музики, а джем запропонує поле для цікавої інтерпретації джазових стандартів.

Програма

12.00 : 14.00 – Новий Ноїв Ковчег

Фрі-джаз ланч: фільм Concert for Fukushima (Німеччина, Австрія; PanRec, 2012, 105 хвилин) та публічне інтерв’ю з Фредом Лонберг-Хольмом (бесіда – Анна Вовк, переклад – Юрій Кучерявий)

19.00 – Галерея Дзиґа: соло

Фред Лонберг-Хольм  – віолончель, електроніка

Вхід: 70 грн

20.00 – Арт-клуб Квартира 35: тріо + джем

Фред Лонберг-Хольм  – віолончель, електроніка

Юрій Яремчук – сопрано саксофон, бас кларнет

Ігор Гнидин – барабани

Вхід: вільний


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!