Андрій Худо про правило трьох місяців та одного автобуса

3035 0
Львівський ресторатор та співзасновника Холдингу емоцій «!FEST» Андрій Худо має великий досвід у реалізації ідей та формуванні колективу. Деякими своїми секретами і правилами він поділився із Tvoemisto.tv.

"Часом мені здається, що Засновники та натхненники Холдингу емоцій «!FEST були б непоганими автогонщиками – що-що, а тиснути на газ ми вміємо (сміється). У впровадженні задумів користуємось правилом «трьох місяців» - саме стільки часу виділяємо на реалізацію нового проекту. Однак над останнім – рестораном-пивоварнею «Правда» - працювали понад півроку. Цей проект вимагав більших зусиль. Але наш рекорд – це друге відновлення Першої грильової ресторації «М’яса та справедливости». Заклад фактично з нуля ми створили за десять з половиною днів", - розповів Андрій Худо.

Читайте також: Люди Твого міста: Андрій Худо про Львів емоційний

"У нас дуже велика команда. Це понад 1650 працівників. Саме завдяки цим людям ми рухаємося вперед і реалізовуємо нові проекти. Для обміну досвідом та невимушеного, дружного спілкування «без краваток» раз на рік ми збираємо свій топ-менеджмент і їдемо у подорож – чи то в Карпати, чи в Австрію або ж в Італію. Головне – аби усі вмістились в один автобус. Це 33 місця. Як на мене, кістяк компанії має нараховувати саме таку кількість людей. Під час цих поїздок ми спілкуємось, обмінюємось досвідом, враженнями, дискутуємо. Адже в робочій атмосфері у нас немає для цього достататньо часу. У такому спілкуванні – скажімо, біля вогнища за келихом вина – народжуються нові креативні ідеї. Тому такі поїздки – невід’ємна складова нашого бізнесу. Керівники, котрі мало спілкуються зі своїми підлеглими, – приречені на невдачу" - переконує ресторатор.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!