У Львові створять «FEST Republic»

11430 0
У Львові створять креативний простір «FEST Republic». Це буде своєрідне містечко з офісами і майстернями. Про це tvoemisto.tv повідомив Андрій Худо, львівський ресторатор, співзасновник Холдингу емоцій «!FEST».

«Будемо запрошувати молодих креативних людей, які там працюватимуть, генеруватимуть ідеї, обмінюватимуться досвідом. Відкриття «FEST Republic» заплановано цьогоріч у травні. Містечко буде розташоване в районі Високого замку. Хотілося б, щоб воно стало українською Силіконовою долиною» - наголосив Андрій Худо для проекту "Люди Твого міста".

Читайте екслюзивне інтерв'ю Люди Твого міста: Андрій Худо про Львів емоційний

!FEST - це мережа креативних ресторанів та проектів з оригінальними концепціями, заснована 2007 року у Львові. Найвідоміший проект - ресторан «Криївка», який за перший місяць роботи відвідало більше 50 тисяч осіб.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!