Психолог склав психологічний портрет Садового

3874 0
Андрій Садовий учетверте стане міським головою Львова.
Фото: Христина Процак

Фото: Христина Процак

За соціотипом Андрій Садовий є сенсорно-етичним екстравертом (Наполеоном). Про це у коментарі Тvoemisto.tv розповів психолог та соціонік Олексій Пивоваренко, характеризуючи характер, темперамент і стиль управління політика, який учетверте очолить Львів.

Читайте також: Знову Садовий. Кар’єра, статки та передвиборчі обіцянки мера

За його словами, Андрій Садовий займається бізнесом для міста, він є достатньо гнучким у стосунках. Може швидко посваритися, але одразу забуде про це. Він уміє налагоджувати контакти з багатьма людьми і бути публічним.

Якщо говорити про метод керування, то Андрій Садовий, за словами Олексія Пивоваренка, дає загальний план дій. Він роздає так вказівки: «Йди подивись, щоб на тій дорозі було все добре».

«Андрій Садовий не звертає увагу, хто, як і до кого ставиться – йому важлива віддача. Демонстрація влади і вплив на людей – екстраверту Андрію Садовому вдається легше. Він дипломат, уміє сподобатися, а ще – борець, який добре вміє воювати з конкурентами», – прокоментував Олексій Пивоваренко.

Зазначимо, що Андрій Садовий керує Львовом із 2006 року. Навесні 2019 року він брав участь у виборах президента, однак напередодні самих виборів зняв свою кандидатуру на користь Анатолія Гриценка. Тоді ж він заявляв, що більше не братиме участь у виборах міського голови Львова. Також він покинув пост очільника «Об’єднання Самопоміч». У новій Львівській міськраді від «Самопомічі» буде 17 депутатів.

Читайте також: Що обіцяє Садовий зробити для Львова. Аналіз програми

Нагадаємо, що вчора, 22 листопада, у Львові відбувся другий тур виборів голови Львівської ОТГ. За даними екзитполів та попередніми офіційними результатами (98% опрацьованих протоколів), Андрій Садовий перемагає у другому турі виборів голови Львівської ОТГ. Він набирає 61,5%, натомість Олег Синютка – 36,1%.

Детальніше про Андрія Садового, його кар'єру, статки та передчиборчі обіцянки читайте у матеріалі, а хто такий Олег Синютка, який зайняв друге місце читайте тут

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!