Андрій Садовий більше не претендуватиме на посаду мера Львова

7097 0
Напередодні міський голова Львова заявив про участь у президентських виборах.
Фото: galinfo.com.ua

Фото: galinfo.com.ua

Міський голова Львова Андрій Садовий більше не братиме участі у виборах на посаду очільника міста. Про це він заявив у інтерв’ю каналу UA:Перший.

«Не можна бути вічно мером Львова. Це неможливо, тому що треба, щоб інші підходили. У мене була чітка мета – збудувати місто, в якому хочеться жити. Я сьогодні прекрасно розумію, що це можна зреалізувати в повному об’ємі, збудувавши країну, у якій хочеться жити», – сказав Андрій Садовий.

Читайте також: 60 грн на добу. Хто заплатив за турне Андрія Садового Україною. Інфографіка

Він додав, що це однозначно остання його каденція на посаді мера, і намірів балотуватися знову він не має. Щодо інших кандидатів від об’єднання «Самопоміч», він сказав, що висуватимуться «кращі з кращих».

Нагадаємо, вчора міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що балотуватиметься на посаду президента України на вибрах 2019 року. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!