Андрій Садовий натякнув, що знову балотуватиметься на міського голову Львова

3154 0
Минулого року він кілька разів заявляв, що вже не піде на місцеві вибори.
фото: Христина Процак

фото: Христина Процак

Чинний міський голова Львова натякнув, що знову планує балотуватися а посаду міського голови. Про це він сказав під час сесії ЛМР сьогодні, 28 травня, у відповідь на дії його колишніх колег по фракції, які вийшли з «Самопомочі».

Читайте також: Кабмін створив Львівську ОТГ. Як це вплине на вибори та бюджет

«Я можу сказати тільки одне. Іншого кроку, як на наступних виборах перемагати на посаду мера і брати більшість в міській раді від "Самопомочі" не буде. "Самопоміч" є і буде перемагати, і вставить всіх по повній програмі», – сказав він.

Додамо, що згідно з останніми опитуваннями соціологічної агенції «Фама», Андрія Садового готові підтримати близько 38,2%. На другому місці – Руслан Кошулинський, а на третьому –  Олег Синютка. Місцеві вибори в Україні заплановані на 25 жовтня.

Нагадаємо, що Андрій Садовий неодноразово заявляв, що більше не претендуватиме на посаду міського голови й заявляв, що містом має керувати молода команда, але рішення за громадою.

Читайте також: Садовий запропонував Саакашвілі провести експеримент із реформами у Львові

Андрій Садовий керує Львовом із 2006 року. Навесні 2019 року він брав участь у виборах президента, однак напередодні самих виборів зняв свою кандидатуру на користь Анатолія Гриценка. Тоді ж він заявляв, що більше не братиме участь у виборах міського голови Львова. Також він покинув пост очільника «Об’єднання Самопоміч». У Львівській міськраді «Самопоміч» має більшість та налічує 19 депутатів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!