Андрій Садовий склав присягу голови Львівської ОТГ. Відео

1508 0
Секретаря Львівської міської ради обиратимуть наступного разу.
Фото: Христина Процак

Фото: Христина Процак

У Львові сьогодні, 4 грудня, розпочалося перше засідання сесії ради Львівської ОТГ у повному складі. Пленарне засідання розпочалося ізі слова капелана ЛМР, речника Львівської архиєпархії УГКЦ Павла Дроздяка.

Читайте також: Хто став депутатом Львівської міської ради. Імена, біографії, статки і фото

Після слова отця Андрій Садовий учетверте склав присягу, але тепер як голова Львівської ОТГ, і закликав депутатів до єдності.

«Від нас залежить, чи ми покажемо приклад єдності, чи покажемо приклад розбрату. Маємо, як і обіцяли, навести лад з транспортом, порядок у будівельній галузі. Від цього залежить, чи це буде каденція розквіту чи занепаду», – заявив під час свого виступу Андрій Садовий.

Нагадаємо, Львівська міська територіальна виборча комісія призначила перше засідання Львівської міськради Львівського району на 24 листопада. Повідомлялося, що таке рішення вона ухвалила на звернення новообраних депутатів від «Європейської солідарності». Тоді Андрій Садовий звинуватив обранців «ЄС», «Варти» та «Свободи» в узурпації влади, а депутат Петро Адамик заявив, що таким чином лише вимагали від ТВК виконати норму статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування». 

24 листопада партії «Європейська Солідарність, «Варта» та ВО «Свобода» зібрались на першу сесію Львівської міської ради і обрали президію. Що відбувалося на цьому засіданні, можете прочитати тут, а хто може стати секретарем міськради, тут.

Детальніше про те, хто став депутатом Львівської міської ради, їхні імена, біографії, статки, читайте у матеріалі.

 

 

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!