Андрій Садовий заявив, що учетверте піде на мера

2609 0
Вибори відбудуться 25 жовтня.
Фото: Христина Процак

Фото: Христина Процак

Міський голова Львова Андрій Садовий сьогодні, 19 серпня, оприлюднив відеозвернення, в якому заявив, що братиме участь у виборах мера Львова, які відбудуться 25 жовтня.

Читайте також: Хто на мера Львова. Перший розклад на міського голову

Своє рішення він аргументував тим, що повинен добудувати завод з переробки сміття, вулицю Бандери та Суботівську із Рясне-2 на Левандівку чи лікарню швидкої допомоги. «Оце все кинути напризволяще? Це якось несерйозно. Тому йду», – сказав він.

Андрій Садовий керує Львовом із 2006 року. Навесні 2019 року він брав участь у виборах президента, однак напередодні самих виборів зняв свою кандидатуру на користь Анатолія Гриценка. Тоді ж він заявляв, що більше не братиме участь у виборах міського голови Львова. Також він покинув пост очільника «Об’єднання Самопоміч». У Львівській міськраді «Самопоміч» має більшість та налічує 19 депутатів.

Читайте також: Коли розпочнеться виборча кампанія. Календар місцевих виборів

Додамо, що раніше про участь у виборах мера заявив народний депутат від «Голосу» Ярослав Рущишин.

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!