Андрій Садовий зняв свою кандидатуру з виборів президента

6223 4
Він оголосив підтримку іншому кандидату – Анатолієві Гриценку.
фото: Надя Марченко

фото: Надя Марченко

Міський голова Львова Андрій Садовий, який оголосив, що йде в президенти, зняв свою кандидатуру на виборах, які відбудуться 31 березня, на користь лідера партії «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка. Про це він повідомив під час брифінгу у Києві.

Читайте також: Андрій Садовий зняв ролик у світшоті УКУ. Як відреагував університет

«Саме зараз ми маємо шанс обрати українського і обрати антикорупційного президента. І тому я ухвалив рішення: я відкликаю свою кандидатуру і я оголошую про підтримку на виборах на пост президента Анатолія Гриценка», – повідомив Садовий. 

За його словами, політрада також підтримала його рішення. Він анонсував спільний брифінг із Анатолієм Гриценком у понеділок, натомість він зауважив, що наразі не має угоди з Анатолієм Гриценком, а його рішення є «першим кроком на шляху до загального об'єднання демократичної опозиції». 

Читайте також: 60 грн на добу. Хто заплатив за турне Андрія Садового Україною

Нагадаємо, про намір балотуватися в президенти Андрій Садовий оголосив ще 3 жовтня. На посаду міського голови Львова він претендувати більше не планує. Після цього Садовий він повідомив, що на час виборчої кампанії збирається взяти відпустку, а його обов'язки по черзі виконуватимуть його заступники.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
5 Березня, 2019 12:57
Оксана Подивіться на сайт ЦВК. Ніхто не зняв свою кандидатуру. Як ставитися до людини, яка вже бреше? Станом на 05.03.19 всі, як є 44.
2 Березня, 2019 14:41
666 ... Бойко и рабинович , Гриценко і садовий ... а Ляшко ? ... і взагалі , скільки вони (і чого) випили-занюхали , що діють за "формулою" -- " галантерейшик і карлинал -- це сила ! " ...
1 Березня, 2019 13:24
Зорян Та ясно, з таким рейтингом :)
1 Березня, 2019 13:24
Зорян Та ясно, з таким рейтингом :)
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!