Андрію Садовому вручили підозру у зловживанні владою

4011 2
Його підозрюють у зловживанні владою під час продажу земельної ділянки під індустріальний парк.
фото: Надя Марченко

фото: Надя Марченко

Прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури вручили міському голові Львова Андрієві Садовому офіційну підозру. Про це він повідомив у відеозверненні на своїй сторінці у Фейсбук.

Читайте також: Яким буде індустріальний парк у Львові. Відео

За його словами, у 2015 році Львів на відкритому інвестиційному конкурсі залучив нідерландську компанію CTP, яка заплатила за землю 54 млн грн та мала збудувати індустріальний парк.

«Починаючи з 2015, 2016 і далі – блокування з усіх сторін на рівні державної влади, Генеральної прокуратури. На той час компанія збудувала індустріальний парк у Румунії. Це третя по об’єму в Європі компанія, яка інвестує в промислове майно. Вони мають намір збудувати у Львові 3 тис. нових робочих місць. Із того часу прокурори їздять, досліджують – земля стоїть», – заявив Андрій Садовий.

Читайте також: У Львові створять індустріальний парк «Сигнівка»

Нагадаємо, Львівська міська рада продала понад 20 га землі у Рясному під проект індустріального парку, який планували будувати ще в 2016-му році. Однак Генпрокуратура порушила кримінальне провадження за фактом продажу, звинувативши міську владу в тому, що ціну суттєво занизили. На початку 2017 року в міській раді заявили, що не відмовляються від ідеї спорудження цього парку, а наприкінці 2018-го Андрій Садовий повідомив про повернення Львова до ідеї будівництва індустріального парку.


Читайте також:
21 Листопада, 2019 16:41
Роман Ой налякали їжака голою [***]!!!
21 Листопада, 2019 12:51
666 ... оту "підозру" оті прокурори добре пом'яли -потерли ? ... бо для панської дупи тре спеціяльну підозру і щоби була на спеціяльному папері ( піпіфакс називається )... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!