На правах реклами

Андрухович і Прохасько вчитимуть львів'ян письму. Як долучитись?

2720 0
24 березня у Львові стартує двомісячний «Курс письменницької майстерності» від «Центру літературної освіти». Відомі письменники поділяться теорією і практичним інструментарієм письма. У програмі – п’ять модулів, 50 годин лекційних та практичних занять, художній аналіз творів, консультації лекторів, літературні вечори тощо.
Фото: Центр літературної освіти

Фото: Центр літературної освіти

Лектори курсу – відомі та професійні письменники, критики, видавці та літературознавці, а саме: Юрій Андрухович, Тарас Прохасько, Юрій Винничук, Мар’яна Савка, Юрій Іздрик, Любко Дереш, Галина Крук, Галина Вдовиченко, Ірина Старовойт і Ростислав Семків.

Програма спеціально розроблена для тих, хто хоче підвищити рівень власної літературної майстерності. Курс буде цікавий як авторам-початківцям, так і літераторам із досвідом. Структурно програма поділена на 5 модулів:

- теорія письма: головні поняття, без котрих ми залишимося дилетантами

- сюжетно-композиційна організація тексту

- головний герой та інші персонажі

- психологія творчого процесу

- просування та співпраця з видавцями

Учасники дізнаються про теоретичні аспекти літературної творчості та оволодіють практичним інструментарієм письма.

Лектори розкажуть: як створювати персонаж, сюжет, структуру і композицію тексту; як працювати над мовою, стилем і художніми деталями; як творчий задум довести до готового тексту; як навчитися критикувати власні тексти; як зацікавити видавців; звідки брати натхнення; яких типових помилок уникати авторам-початківцям; як знайти читачів та своє місце в літературному процесі.

Кращі твори випускників буде опубліковано окремою книжкою у видавництві «Електрокнига».

Як взяти участь?

Щоб стати учасником Курсу, потрібно заповнити реєстраційну анкету: https://goo.gl/uS1Ppb Кількість місць обмежена. Кожен учасник сплачує організаційний внесок.

Вартість:

«Повний пакет» – 1700 грн (у вартість входить: 15 лекцій і майстер-класів, 5 практичних занять, інтеграційні та літературні вечори, роздатковий матеріал і список рекомендованої літератури)

«Преміум пакет» – 2200 грн (у вартість входить: «повний пакет» + особиста консультація одного з лекторів, публікація у книжці та «ЦЛО card» – знижка 20 % на наступні проекти «Центру літературної освіти»)

Дати проведення: з 24 березня до 27 травня

Контактна особа: Ірина Осадчук (063-483-18-20, litosvita.org @ gmail.com)

Детальніше про курс читайте за посиланням: https://goo.gl/EBak6X


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!