Анджеліна Джолі відвідала дітей із реабілітаційного центру у Бориславі. Фото

58666 0
Також акторка поспілкувалася з дітьми з Луганщини.
ФОТО: БОРИСЛАВСЬКА МІСЬКА РАДА

ФОТО: БОРИСЛАВСЬКА МІСЬКА РАДА

Голлівудська зірка та посол ООН у справах біженців Анджеліна Джолі сьогодні, 1 травня, завітала в місто Борислав і відвідала Навчально-реабілітаційний центр І-ІІ ступенів «Гармонія». Акторка та її команда прибули до дітей з подарунками. Про це повідомили на сторінці Бориславської міської ради.

Зокрема, акторка поспілкувалася з дітьми з Луганщини.

Читайте також: До Львова приїхала голлівудська акторка Анджеліна Джолі

Нагадаємо, що Голлівудська зірка та амбасадорка доброї волі ЮНІСЕФ Анджеліна Джолі приїхала до України. Спершу її помітили у Львові, в одній з місцевих кав'ярень на Сихові. Після цього з'явилися світлини акторки з головного залізничного вокзалу у Львові. В «Укрзалізниці» повідомили, що Анджеліна Джолі з гуманітарною місією прибула до України та відвідала львівський залізничний вокзал, де зустріла пасажирів евакуаційного поїзда з Покровська. Також вона завітала до вокзальних волонтерів, психологів та лікарів. Пані посол доброї волі ООН побувала також в одному з медзакладів Львівської області – вона провідала дітей, які постраждали від ракетного удару військових рф по вокзалу у Краматорську. 

Також пані посол відвідала школу-інтернат. Спілкувалася та фотографувалася з вихованцями. Пообіцяла, що ще приїде. Говорила з людьми, яким вдалося виїхати зі зон активних бойових дій. Вислухала історії евакуйованих, які розповіли, що через терористичні дії росії втратили все.

Додамо, що Анджеліна Джолі на фоні російсько-української війни підтримала Україну. Разом з Управлінням Верховного комісара Організації Об'єднаних Націй у справах біженців вона займається організацією допомоги українським біженцям.

Фото: Бориславська міська рада


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!