Англійська для дітей: створено Youtube-канал із розвиваючими мультиками

73241 3
Проект налічує близько 800 відеозаписів: розвиваючих мультфільмів та пісень, що допомагають дітям вивчати англійську мову.

Проект «Children’s education of the 21-st century» об'єднує в собі анімаційні відео, які спрямовані на те, щоб цікаво та весело навчати дітей основ англійської мови.

Канал Youtube  «Children’s education of the 21-st century» розрахований на 10 вікових категорій (від 8 місяців до 25 років) та різні сфери вивчення англійської мови: фонетика, алфавіт, цифри, лексика та підібрано більше 40 позицій мультфільмів, казок, аудіокниг, пісень, розвиваючих відео.

Усі відео проходять критерії відбору та повинні навчати, формувати, бути приємними та доступними для перегляду та розуміння. Створена база англомовних казок, мультфільмів та пісень несе повчальний характер. Структура каналу полегшує пошук необхідної інформації: він поділений на різні списки відтворення відповідно до спеціалізації та віку.

Читайте також: 5 сайтів для вивчення англійської

Відеоролики мають на меті навчити дітей фонетики, граматики, лічби, кольорів тощо на канал також додані популярні дитячі англомовні шоу для поглиблення знань мови. Окрім навчальної, проект має і виховну функцію, адже кожен мультфільм вчить дітей толерантності, вміння дружити та пізнавати світ.

Проект має на меті:

- виховати: толерантність, вміння дружити, досягати своєї мети, працювати над собою та своїми вчинками, любов до навколишнього середовища, бажання пізнавати світ;

- навчити: основ англійської мови, а саме: алфавіт, звуки, лексику різних сфер вживання, граматику;

- розвинути: комунікативні, фонетичні та аудіативні навички, вміння розуміти англійську мову.

Tvoemisto.tv пропонує вам пропонує вам кілька відео для ознайомлення:

 

 

Джерело: dity.te.ua, magneticone.org.


Читайте також:
1 Листопада, 2017 21:44
Тимур РОЗВИВАЮЧИМИ МУЛЬТИКАМИ
====
правильно буде РОЗВИВАЛЬНИМИ
28 Листопада, 2016 19:19
Бджілка Ще оцей сайт для дітей, для вивчення англійської мови онлайн [***]://english-4-kids.at.ua/ . Онлайн ігри, мультфільми і пісні англійською, таблиці, словник з транскрипцією...
5 Квітня, 2016 10:49
Family TV Ukraine Дітки! Вивчайте англійську мову на нашому каналі Family TV Ukraine! У нас весело та цікаво: ляльковий театр, ігри, вірші та багато іншого!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!