У Львові дискутуватимуть, як зробити центр міста комфортним для туристів та мешканців. Де подивитись

2246 0
Участь у дискусії візьмуть мешканці центральної частини міста, львовознавці, підприємці та представники ЛМР.
Фото: Катерина Москалюк, Марія Стрельцова

Фото: Катерина Москалюк, Марія Стрельцова

Сьогодні, 26 липня медіа-хаб «Твоє місто» спільно з Управлінням туризму ЛМР організовують дискусію на тему «Як зробити центр Львова комфортним для туристів та місцевих мешканців».

Читайте також: Портрет львівського туриста. Хто сюди їде і навіщо

Участь у дискусії візьмуть мешканці центральної частини міста — Мар’яна Юрків та Тарас Пивовар, львівські екскурсоводи та львовознавці — Ігор Лильо та Петро Радковець. Також до дискусії долучились Тарас Маселко — керівник PR-відділу Холдингу емоцій !FEST, представники Львівської міської ради — Андрій Москаленко, Ліна Остапчук, Наталія Бунда, Олександра Сладкова.

Упродовж ефіру дискутуватимуть про роль мешканців у туристичному місті; чи потрібно туристу бачити побутове життя львів’ян, як живуть мешканці туристичного міста та чи потрібні обмеження для туристів та мешканців.

Читайте також: У Львові затвердили нові ставки туристичного збору

Прямий ефір у студії «Твого міста» розпочнеться орієнтовно о 16:00. Переглянути його можна на сайті, Фейсбук-сторінці та YouTube-каналі Tvoemisto.tv.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!