Apple хоче навчити свого голосового помічника Siri говорити українською

1317 0
Відповідну вакансію розмістили на сайті компанії.
Фото: Статус - Apple

Фото: Статус - Apple

Компанія Apple розмістила у себе на сайті вакансію аналітика анотацій зі знанням української мови для команди голосового помічника Siri. Про це йдеться на сайті компанії.

Читайте також: Дві студії озвучки отримали дозвіл дублювати контент Netflix українською 

Серед вимог до кандидата – вільне володіння українською мовою з граматикою та навичками коректури, відмінне розуміння англійської мови при читанні та письмі та відмінні навички активного слухання із здатністю розуміти словесні відтінки українського діалекту, включаючи різноманітність різних українських територій. 

«Як аналітик анотацій ви будете слухати та транскрибувати аудіофайли та оцінювати реакцію та використання мови Siri від клієнтів. Ви будете використовувати свої знання мови та культури, а також аналітичні навички... Ми шукаємо заявників, які вільно володіють українською мовою», – наголошується у вакансії Apple.

Вакансія передбачає роботу в європейській штаб-квартирі Apple, яка знаходиться в Ірландії в місті Корк.

Читайте також: Львівський активіст Літинський через суд домігся скасування регіональної російської мови в Одесі

Siri – це персональний помічник і питально-відповідальна система, адаптована під iOS. Цей додаток спілкується природною мовою, щоб відповідати на питання і давати рекомендації. Siri пристосовується до кожного користувача індивідуально, вивчаючи його особливості протягом тривалого часу.

 

 

 


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!