Політична реклама

Apple презентувала нову операційну систему iOS 6

1600 0
Оновлення — iOS 6.1 — поширюється «повітряним шляхом» і «важить» 107 Мб. Його можна встановити на смартфони iPhone 3GS, 4, 4S і 5, планшети iPad третього і четвертого поколінь, на iPad mini, на плеєри iPod touch четвертого і п'ятого поколінь і на телеприставки Apple TV.

Після установки iOS 6.1 iPhone і iPad навчаться підключатися до LTE-мереж нових операторів: на додаток до наявних смартфон почне підтримувати ще 36 мереж, а планшет — ще 23 мережі, пише vkurse.ua.

Передплатники платного сервісу iTunes Match отримають можливість завантажувати з iCloud окремі треки. Власники телеприставок Apple TV зможуть підключати до пристрою бездротові клавіатури. Жителі США зможуть замовляти квитки в кіно за допомогою голосових помічниць Siri.

Операційна система iOS 6 вийшла 19 вересня 2012 року. За даними Apple, вона встановлена на більш ніж 300 млн пристроїв.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!